کودکانی که زانو های پارانتزی دارند باید تا قبل از سه سالگی در جهت اصلاح زانو هایشان اقدام شود و در این گونه موارد هم پزشک کفش های طبی روزانه و شبانه تجویز می کند که کفی طبی این کفش ها حالت شیبداری دارند که موجب می شود تا به مرور اصلاح شود و کفش های طبی شبانه هم به این صورت می باشد که طوری به پای کودک بسته می شوند که با فشار آوردن به زانو ، نیروی متناسب و مداوم برای اصلاح زانوها وارد می کند . این کفش ها در صورتی بیماری زودتر تشخیص داده شود موجب اصلاح پا می شوند ولی در غیر این صورت تاثیری نخواهد داشت .
تاندنیت آسنیل نوعی از بیماری می باشد که در اثر التهاب تاندون آنسیل و استخوان پاشنه ایجاد می شود و موجب درد پشت پاشنه می شود این افراد باید از کفش هایی که پاشنه مناسب داشته باشند استفاده کنند و کف کفش های طبی آن ها باید در محل قرار گیری پاشنه نرم باشد و قوس طولی مناسب داشته باشد .
آرتریت بیماری دیگری است که علت آن آرتروز می باشد کفش طبی مناسب این بیماران به دلیل اینکه معمولا افراد مبتلا مسن می باشد باید نرم و راحت باشد و جنس کفی آن ها الاستیک و جاذب شوک باشد .
از دیگر بیماری ها که باید از کفش طبی مناسب استفاده کنند بوتیون می باشد که نوعی برجستگی در ناحیه پا ایجاد می شود که در اثر هالوکس والگوس به وجود می آیند و برای این بیماری کفش های طبی که قوس های ملایم داشته و پاشنه ای که خیلی بلند نباشد با پنجه پهن و گشاد پیشنهاد می شود .
- ۹۷/۰۶/۱۲